Konyhai kiegészítők

A főzés öröméhez nélkülözhetetlen segítőtársak a minőségi konyhai kiegészítők. Precíz kivitelezésüknek köszönhetően hozzájárulnak a főzési teljesítmény növeléséhez, továbbá megbízható módon és hosszú távon szolgálják a konyhai tevékenységeket.

Kések és késélezők Állványok és vágódeszkák Fűszerőrlők Konyhai mérlegek
DMS 165
JAPÁN SZAKÁCSKÉS
JAPÁN SZAKÁCSKÉS
  • SOKFÉLE FELHASZNÁLÁS
  • ROBUSZTUS ÉS NAGYON ÉLES PENGE
  • 165/306 MM
DMS 178
JAPÁN SANTOKU KÉS
JAPÁN SANTOKU KÉS
  • ELSŐSORBAN ÁZSIAI KONYHÁKBAN HASZNÁLJÁK
  • HÚSOK, HALAK ÉS ZÖLDSÉGEK VÁGÁSÁHOZ, SZELETELÉSÉHEZ AZ APRÍTÁSÁHOZ
  • 178/313 MM
DMS 203
JAPÁN KONYHAKÉS
JAPÁN KONYHAKÉS
  • UNIVERZÁLIS JAPÁN KONYHAKÉS
  • ELSŐSORBAN HÚSFÉLÉK, HALAK ÉS ZÖLDSÉGEK SZELETELÉSÉHEZ
  • 203/338 MM
DMS 126
JAPÁN CSONTOZÓ KÉS
JAPÁN CSONTOZÓ KÉS
  • PRECÍZ CSONTOZÁSHOZ, ÉS A HÚS SZÉTVÁLASZTÁSÁHOZ
  • RÁKOK TISZTÍTÁSÁHOZ ÉS SZELETELÉSÉHEZ, HÁRTYA ELTÁVOLÍTÁSÁHOZ, PAPRIKA KIMAGOZÁSÁHOZ ÉS TISZTÍTÁSÁHOZ
  • 105/205 MM
DMS 76
JAPÁN GYÜMÖLCS- ÉS ZÖLDSÉGSZELETELŐ KÉS
JAPÁN GYÜMÖLCS- ÉS ZÖLDSÉGSZELETELŐ KÉS
  • IDEÁLISAN HASZNÁLHATÓ GYÜMÖLCSÖK ÉS ZÖLDSÉGEK HÁMOZÁSÁHOZ, TISZTÍTÁSÁHOZ ÉS SZELETELÉSÉHEZ, VAGY AKÁR DEKORATÍV KIVÁGÁSOKHOZ IS.
  • A LAKÁS KONYHÁJÁBAN, ÉS A KERTI PIKNIKEN IS KIVÁLÓAN HASZNÁLHATÓ.
  • 126/234 MM
DMS 205
JAPÁN KENYÉRVÁGÓ KÉS
JAPÁN KENYÉRVÁGÓ KÉS
  • DAMASZKUSI ACÉL A JAPÁN TAKEFU ACÉLGYÁRBÓL
  • KEBONY FANYÉL
  • MINDENNAPI HASZNÁLATHOZ
  • KÖNNYEDÉN SZELETELI A FRISS KENYERET ÉS A ROPOGÓS BAGETTET IS
  • A TERMÉK MÉRETEI: 205/305 MM
MKB 10 Adda
MKB 10 ADDA
MKB 10 ADDA
  • MÁGNESES
  • 10 KÉS TÁROLÁSÁHOZ
  • KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ DIÓFA
  • EREDETI OLASZ FORMATERVEZÉS
  • PROFI KÉSTÁROLÁS
CB 50 Panino
KONYHAI VÁGÓDESZKA
KONYHAI VÁGÓDESZKA
  • MASSZÍV KONYHAI VÁGÓDESZKA
  • KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ DIÓFA A DOLOMITOKBÓL
  • MÉRETEK (SZ × MÉ × MA): 40 × 30 × 6 CM ÉS 30 × 24 × 6 CM.
  • EREDETI OLASZ FORMATERVEZÉS
  • KIHÚZHATÓ LAPPAL
MKB 9 Meandro
MÁGNESES KÉSTARTÓ ÁLLVÁNY
MÁGNESES KÉSTARTÓ ÁLLVÁNY
  • MÁGNESES
  • 9 KÉS TÁROLÁSÁHOZ
  • KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ DIÓFA
  • EREDETI OLASZ FORMATERVEZÉS
  • PROFI KÉSTÁROLÁS
MKB 6 Vento
MÁGNESES KÉSTARTÓ ÁLLVÁNY
MÁGNESES KÉSTARTÓ ÁLLVÁNY
  • MÁGNESES
  • 6 KÉS TÁROLÁSÁHOZ
  • KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ DIÓFA
  • EREDETI OLASZ FORMATERVEZÉS
  • PROFI KÉSTÁROLÁS
MKB 10 Torri
MÁGNESES KÉSTARTÓ ÁLLVÁNY
MÁGNESES KÉSTARTÓ ÁLLVÁNY
  • MÁGNESES
  • 10 KÉS TÁROLÁSÁHOZ
  • KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ BÜKKFA
  • EREDETI OLASZ FORMATERVEZÉS
  • PROFI KÉSTÁROLÁS
CB 48 Tavolo
KONYHAI VÁGÓDESZKA
KONYHAI VÁGÓDESZKA
  • MASSZÍV KONYHAI VÁGÓDESZKA
  • KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ BÜKKFA A DOLOMITOKBÓL
  • MÉRETEK (SZ × MÉ × MA): 39 × 30 × 6 CM
  • EREDETI OLASZ FORMATERVEZÉS
  • PRAKTIKUS NYÍLÁS A TÁNYÉR BEDUGÁSÁHOZ
SM 2011
SÓ ÉS BORS DARÁLÓ
SÓ ÉS BORS DARÁLÓ
  • BEÁLLÍTHATÓ DARÁLÁSI FINOMSÁG
  • EGYEDÜLÁLLÓ DESIGN
  • KÖNNYEN TÖLTHETŐ
KS 4010
DIGITÁLIS KONYHAI MÉRLEG
DIGITÁLIS KONYHAI MÉRLEG
  • EGYSZERŰEN HASZNÁLHATÓ, STÍLUSOS FORMATERVEZÉS
  • TÁRA FUNKCIÓ
  • PRAKTIKUS TÁROLÁS
  • NAGYMÉRETŰ LCD KIJELZŐ, HÁTTÉRVILÁGÍTÁSSAL
  • ÉRINTŐS MŰKÖDTETŐ PANEL
Jelenleg nincs termék ebben a kategóriában

DMS Chef Knife

Univerzális japán konyhakés.

Gyuto típusú univerzális japán kés, amely minden japán szakács késkészletében megtalálható. Különböző célokra használható fel, a penge erős és nagyon éles, ideálisan használható húsok, halak és zöldségek szeleteléséhez.
 

DMS CLEAVER KNIFE

Japán szakácskés

A japán konyhai szakácskés minden japán szakács késkészletében megtalálható, a kés különböző szeletelési munkákhoz használható. A robusztus és nagyon éles bárddal vékony zöldség- és hússzeleteket lehet vágni, szeletelni és darabolni.

DMS Santoku Knife

Santoku japán kés

A japán Santoku kés az ázsiai konyhák alapfelszerelése. A Santoku japán kifejezés jelentése: „három használat” ugyanis használható húshoz, halhoz és zöldséghez is, olyan alapvető használati módokra, mint a vágás, a szeletelés és az aprítás.