Töltött sertésszelet
Sertésszelet"
Adagok száma: 4
Elkészítési idő: 50 min
Nehézségi szint: közepes
Alapanyag
4 | sertésszelet |
4 | szelet gépsonka |
4 | szelet sajt |
| felszeletelt csiperke gomba |
4 | szál rozmaring |
| frissen őrölt bors |
| só az ízesítéshez |
1 | kanál vaj |
| mustár a szeletek bekenéséhez |
1 | pohár főzőtejszín |
Előkészületek
- A sertésszeleteket klopfolja vékonyra, sózza és borsozza meg, kenje be mustárral. Mindegyik szeletre tegyen egy szelet sonkát, sajtot, gombát és egy szál rozmaringot. A szeletet tekerje össze és sütő zsinórral kösse át, vagy a végeket fogpiszkálóval szúrja keresztül.
- A készülék edényébe tegyen egy kanál vajat, és a hústekercseket tegye az edénybe. A FRY (sütés) program segítségével 5 percig süsse a húst.
- A fedelet zárja le, majd az OVEN (sütőben sütés) programban állítson be 35 perces sütési időt és 120 °C-os hőmérsékletet. A húst az elkészülte után vegye ki az edényből.
- Az edényben maradt léhez öntse hozzá a főzőtejszínt, és a FRY (sütés) programmal 10 percig főzze.